Coupe du monde de la patisserie

Coupe du Monde: hét wedstrijdspektakel in de patisseriewereld. Elke twee jaar komen de beste patissiers van de wereld samen in Lyon. Een indrukwekkend aantal van 22 teams strijdt hier om de wereldtitel tijdens de Coupe du Monde de la Pâtisserie. Twee jaar gelden won Frankrijk, dit jaar ging de eer naar het team van Maleisië. In januari 2021 vindt de volgende editie plaats. Om daar te mogen schitteren als Nederland organiseert het Nederlands Patisserie Team in september 2019 de Nederlandse voorronde.

Inschrijving geopend!

Het Nederlands Patisserie Team (NPT) organiseert in september 2019 de Nederlandse voorronde en selecteert de winnaars in 3 disciplines:

1. Suiker

2. Chocolade

3. IJs

De Nederlandse voorronde is open voor patissiers, chocoladebewerkers en ijsbereiders met minimaal 5 jaar relevante ervaring. De inschrijving voor de nationale voorronde is gestart en sluit eind augustus. Schrijf je hiernaast in voor de voorronde.

Download hier het reglement.

De voorronde vindt plaats op 21 september bij Bakery institute in Zaandam. Een deskundige jury beoordeelt de kandidaten in de verschillende categorieën.

 
Naam *
Naam
Geboortedatum
Geboortedatum
Telefoonnummer
Telefoonnummer