Onze partners

Het Nederlands Patisserie Team zou niet bestaan zonder toegewijde Masterpartners en Partners. Het Nederlands Patisserie Team heeft meer dan ooit betrouwbare en professionele partners nodig zodat het team zichzelf kan blijven profileren op internationaal niveau. Door het aangaan van strategische samenwerkingsverbanden kunnen (master)partners zich onderscheiden t.o.v. concurrentie en is het mogelijk om te blijven vernieuwen. Leden van het NPT kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor productontwikkeling of demonstraties. Uiteraard zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden om het partnership in te vullen. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Onze masterpartners

nbov_600.jpg

NBOV

De NBOV zet zich in voor ondernemers in de ambachtelijke (banket)bakkerij, op alle onderwerpen rondom ondernemerschap, werkgeverschap en vakmanschap.  De NBOV vindt het belangrijk leden en vakgenoten in beweging te brengen, met elkaar te verbinden en voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Hoe meer ondernemers zich bij de NBOV aansluiten, hoe meer wij voor u als ambachtelijke (banket)bakker kunnen betekenen.

Dobla_Logo_PMS_Strapline_600.jpg

Dobla

 Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak. Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werken wij samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende chocolade decoraties. Waar ter wereld uw bedrijf zich ook bevindt, Dobla levert u kwalitatief hoogstaande producten.

Onze partners

600_chocolateworld.jpg

Chocolate world

Producent van matrijzen voor polycarbonaat, apparatuur, automatische tempereermachines en aanverwante opties voor de chocolade-industrie.

600_callebaut.jpg

Callebaut

Callebaut® maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hartje van België. De chocolade van Callebaut® wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie en de chocolade wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

zeelandia_nieuw.jpg

Zeelandia

KZG is een zelfstandige internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging is in Zierikzee, waar ongeveer 430 medewerkers werkzaam zijn. In totaal (internationaal) werken bij Zeelandia ruim 3000 mensen.

De Kuyper

DeKuyper Royal Distillers is een niet-beursgenoteerd Nederlands bedrijf in de productie en marketing van gedistilleerde dranken en likeuren. Het bedrijf werd in 1695 opgericht door Petrus De Kuyper als een fabrikant van vaten en vaten die worden gebruikt voor het vervoer van sterke drank en bier.

600_ijswinkel.jpg

Ijswinkel.nl

IJswinkel.nl is de nieuwe naam van Gelato Solutions en is sinds 2008 de trotse distributeur van Prodotti Stella in Nederland.

Wij wensen met de kennis en kwaliteit van onze producten een bijdrage te leveren aan de ambachtelijke ijscultuur in Nederland. Ons assortiment bestaat uit meer dan 400 producten voor de bereiding van ambachtelijk ijs, koude desserts, ijstaarten, bonbons en ijs op stok.